İSTANBUL ARAÇ KİRALAMA

İSTANBUL ARAÇ KİRALAMA

29.10.2022 17:37:56
İSTANBUL ARAÇ KİRALAMA

İstanbul da Araç kiralamanın Tam Zamanı

 

Yüzyıllar boyunca Avrupa ve Asyayı birleştiren İstanbul, imparatorlukların gözünde dünyanın en büyük metropollerinden biri olmuştur. Etkileyici bir geçmişe sahip olan İstanbul kelimelere sığmayacak bir cazibeye sahiptir. 

İstanbul’un tarihi hakkında; Dünyanın nüfus bakımından en büyük şehirlerinden biri olan İstanbul, üç denizi ve iki kıtayı birbirine bağlayan tek şehir olması nedeniyle çağlar boyunca devletlerin ve imparatorlukların gözü üzerinde olan bir şehir olmuştur.

MÖ 660 yılında şehir, Bizans olarak bilinmekteydi ve ismi Megarean kolonistleri tarafından verilmiştir. MS 330 senesinde Büyük Konstantin şehri Doğru Roma İmparatorluğu’nun yeni başkenti olmuş ve ismi Konstantinapolis olmuştur. 15. yüzyıla gelindiğinde 29 Mayıs 1453 senesinde Osmanlı hükümdarı Fatih Sultan Mehmed şehri kuşatmış ve fetih gerçekleşmiştir. Şehir artık İslamın sembolü olmuş ve Osmanlı Devleti’nin yeni başkenti ilan edilmiştir.

Osmanlı ile yeni İstanbul…

Osmanlı 18. yüzyılın ortalarına kadar şehri sorunsuz bir şekilde yönetmiş ve şehrin gelişimine büyük katkılar sunmuştur. 20. yüzyılın başlarında II. Dünya Savaşı ile kartların yeniden dağıtıldığı dünya düzeninde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması ile şehir ülkenin en önemli şehirlerinden biri haline gelmiştir.

Günümüzde ülkemizin en büyük metropolü konumunda bulunan İstanbul, gerek ticari gerekse turistik açıdan ülkemizin merkezi konumunda bulunmaktadır.

İstanbul’un ünlüleri; Ayasofya Camii, Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı, Sultanahmet Camii İstanbul’un en ünlü tarihi yerleri arasında ilk sırada sayılacak yerler. Tabi bunun dışında görülmesi gereken sayısız yer sizi bekliyor. 

İstanbul gezi tavsiyesi; Tecrübelerimize dayanarak bu muazzam şehri rahatlıla gezmeniz için araç kiralamanız çok daha iyi olucaktır araç kiralıyarak rahatça istanbulu gezebilirsiniz. Görmeniz gereken çok yer olduğu için zaman çok önemli bu yüzden araç kiralıyarak mucizevi şehri gezebilirisiniz.

Şehrin bu güzel ve tarihi yerlerine daha kolay ulaşım sağlamak için Nissa Car Rental üzerinden online rezervasyon yapabilirsiniz.

BİZİMLE BÜYÜMEYE NE DERSİNİZ?

Partnerlik başvurusu için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

HEMEN BAŞVUR

Ayrıcalıklı fiyatlar ve fırsatlar için abone olun!

  • E-posta abonelerine özel fırsatlar
  • Gelen kutunuzu açın ve tasarruf edin
  • Hiçbir fırsatı kaçırmayın

Aklınız kalmasın! Nissacarrental.com’dan ödeme yaparken %100 Güvenli Ödeme Altyapısı 3D Secure / SSL ile Güvence altındasınız. Ödeme yapabileceğiniz kredi kartları : Visa / Master / Amex

GİRİŞ YAP