KAPADOKYA ARAÇ KİRALAMA

KAPADOKYA ARAÇ KİRALAMA

29.10.2022 17:36:22
KAPADOKYA ARAÇ KİRALAMA

Kapadokya da Araç Kiralamanın Tam Zamanı 

 

Çok geniş bir coğrafya olduğundan özel arabanız olması çok daha iyi olur. Kapadokya’da ilçeler birbirine yakın olsa da ulaşım oldukça zor. Kapadokya’da rahatça gezmek istiyorsanız bizim tavsiyemiz buraya ya özel araçla gelmeniz ya da araç kiralamanız olur. Araç kiralamak sizin için daha rahat olacaktır. Kapadokyanın her yerinde araç kiralama hizmetini değerlendirebilirsiniz.

Kapadokya’da Gezilecek Yerler
Pembe Vadi’de yer alan üç peribacası Kapadokya’nın olmazsa olmazıdır. Ayrıca Temenni Tepesi’nde Osmanlı döneminden kalma iki önemli mezar bulunuyor.


Üç Güzeller: Kapadokya’nın simgesi olan Üç Güzeller iki büyük, bir de küçük peribacasından oluşmakta. Doğal koşullar ile oluşmuştur. Turistlerin uğrak noktası haline gelmiş.
Kızılçukur Vadi: Farklı boyutlarda oluşan peribacaları ile dikkat çekmekte. Binlerce yıl önce keşişlerin yaşadığı Üzümlü Kilise en önemlisidir. Günbatımında eşsiz bir manzaraya sahiptir. 
Uçhisar Kalesi: Kapadokya’nın en turistik bölgelerinden biri. Yüksekliği 100 metreyi bulan Uçhisar Kalesi’nde çok sayıda sarnıç, mahzen, oda, sığınak, depo, ev var. Birbirine merdivenler, tüneller ve koridorlarla bağlanmış.  Manzara izlemek açısından da oldukça iyi bir seçenek. 


Ortahisar:  Ortahisar da Kapadokya’nın ilgi çeken kasabalarından. Kasaba, peribacalarının içine kurulmuş. Burada, Etnografya Müzesi, Tavşanlı Kilise, Ortahisar Kilise ve Hallaç Dere Manastırı gibi birçok yapı bulunmakta. 
Ortahisar Kalesi hem yerleşim hem de stratejik amaçlı kullanılmış ve MÖ 1500’lü yıllarda Hititler tarafından oyulduğu tahmin ediliyor. 
Kapadokya’nın olmazsa olmazı balon turlarıdır. Tüm Kapadokya’yı 1.500 metre yükseklikten izleyerek anın tadını çıkarabilirsiniz. BU muhteşem beldemizi dilediğiniz araçı kiralıyarak gezebilirsiniz

Şehrin bu güzel ve tarihi yerlerine daha kolay ulaşım sağlamak için Nissa Car Rental üzerinden online rezervasyon yapabilirsiniz.

BİZİMLE BÜYÜMEYE NE DERSİNİZ?

Partnerlik başvurusu için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

HEMEN BAŞVUR

Ayrıcalıklı fiyatlar ve fırsatlar için abone olun!

  • E-posta abonelerine özel fırsatlar
  • Gelen kutunuzu açın ve tasarruf edin
  • Hiçbir fırsatı kaçırmayın

Aklınız kalmasın! Nissacarrental.com’dan ödeme yaparken %100 Güvenli Ödeme Altyapısı 3D Secure / SSL ile Güvence altındasınız. Ödeme yapabileceğiniz kredi kartları : Visa / Master / Amex

GİRİŞ YAP