ANTALYA ARAÇ KİRALAMA

ANTALYA ARAÇ KİRALAMA

29.10.2022 17:42:04
ANTALYA ARAÇ KİRALAMA

Antalya da Araç Kiralamanın Tam Zamanı

 

Özellikler yazları en çok ziyaret edilen şehirlerden biri olan Antalya’nın plajları ve tatil beldeleri dışındaki en önemli özelliği; Türkiye’de en çok antik kenti sınırlarında barındırmasıdır. Bu sebeple; sadece deniz turizmi için değil, tarihi yapıları ve doğal güzellikleri görmek için araç kiralayarak gelen turistleri de konuksever bir şekilde ağırlar.

Hem kenti tanımak hem de bu doğal ve tarihi güzellikleri görebilmek için Karain Mağarası, Aspendos Antik Kenti, Manavgat Şelalesi’ne uğramanızı tavsiye ederiz. Biraz daha alışılmadık ve gizemli bir antik şehir deneyimi için, şehrin hemen dışındaki Termessos’u ve bir uçuruma bakan muhteşem tiyatrosunu mutlaka görün. Bu harika yerleri araç kiralayarak kolayca gezebilirsiniz.

Gezi sırasında Antalya’nın sıcağından bunalıp serinlemek isterseniz, Konyaaltı Plajı’nda ya da şehrin içinde biraz daha saklı konumdaki Mermerli Plajı’nda kendinizi Akdeniz’in sularına atmak bütün yorgunluğunuzu alacaktır. Akşam olduğunda ise Kaleiçi’nin renkli sokaklarında kaybolabilir, eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz. Ülkemizin en nadide illerinden biri olan Antalyada ki bu muhteşem yerleri gezebilmeniz için araç kiralayamanızı öneriyoruz. Araç kiralama hizmetimizi değerlendire bilirsiniz. Sizde rahatca kiraladığınız araçla birlikde gezebilirsiniz.

 

Şehrin bu güzel ve tarihi yerlerine daha kolay ulaşım sağlamak için Nissa Car Rental üzerinden online rezervasyon yapabilirsiniz.

BİZİMLE BÜYÜMEYE NE DERSİNİZ?

Partnerlik başvurusu için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

HEMEN BAŞVUR

Ayrıcalıklı fiyatlar ve fırsatlar için abone olun!

  • E-posta abonelerine özel fırsatlar
  • Gelen kutunuzu açın ve tasarruf edin
  • Hiçbir fırsatı kaçırmayın

Aklınız kalmasın! Nissacarrental.com’dan ödeme yaparken %100 Güvenli Ödeme Altyapısı 3D Secure / SSL ile Güvence altındasınız. Ödeme yapabileceğiniz kredi kartları : Visa / Master / Amex

GİRİŞ YAP