ELAZIĞ ARAÇ KİRALAMA

ELAZIĞ ARAÇ KİRALAMA

29.10.2022 17:36:04
ELAZIĞ ARAÇ KİRALAMA

Elazığ da Araç Kiralamanın Tam Zamanı!

 

Elazığ, Doğu Anadolu’nun gelişmiş ve en eski şehirlerinden biridir.Elazığ’da rahat bir gezi yapmak istiyorsanız bizim tavsiyemiz buraya ya özel araçla gelmeniz ya da araç kiralamanız olur. Araç kiralamak sizin için daha rahat olacaktır. Elazığ Havaalanı şubemizden araç kiralama hizmetini değerlendirebilirsiniz. Uçak iniş saatinize göre yapacağınız araç kiralama rezervasyonu ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.


Elazığ’da Gezilecek Yerler

Harput Kalesi: Urartular döneminde kalma, Elazığ'ın simgelerinden olan Harput Kalesi geziniz sırasında mutlaka görmeniz gereken bir tarihi mekan. Süt Kalesi olarak da bilinen Harput Kalesi, Harput şehrinin güney kısmında ve Elazığ Ovası'na hakim bir tepe üzerinde bulunuyor.

 

Elazığ Arkeoloji ve Etnoğrafya Müzesi: Elazığ'ın ve bulunduğu bölgenin arkeolojik tarihi hakkında bilgilere ulaşabileceğiniz ve eserleri görebileceğiniz Elazığ Arkeoloji ve Etnoğrafya Müzesi Elazığ’da gezilmesi gereken yerlerden.

 

Doğal Güzellikler: Elazığ, Doğu Anadolu'daki pek çok kent gibi birçok doğal güzelliğe sahip. Hem eşsiz güzellikte manzaralar sunan hem de mesire yeri olarak sıkça ziyaret edilen  Keban Baraj Gölü ,  Hazar Gölü, dünyanın en genç doğal şelalesi olma özelliğine sahip olan Çırçır Şelalesi  sadece yaz aylarında buz tutan ve Elazığ'ın en önemli turizm merkezlerinden olan Harput Buzluk Mağarası görmeniz gereken yerlerden.

 

Kaplıcalar: Elazığ'da kültür ve doğa turizminin yanı sıra termal turizm de gelişmekte. Şifalı kaplıca suları eşliğinde keyifli bir tatil yapmak isterseniz Ağın Kaplıcası ve Karakoçan Kolan Kaplıcası'nı ziyaret edebilirsiniz.

Türkiyemizin bu muhteşem şehrini rahatlıkla gezebilmeniz için araç kiralama hizmetimizden yararlanarak Elazığ tatilinizi daha fazla ertelemeyin.

 

Şehrin bu güzel ve tarihi yerlerine daha kolay ulaşım sağlamak için Nissa Car Rental üzerinden online rezervasyon yapabilirsiniz.

BİZİMLE BÜYÜMEYE NE DERSİNİZ?

Partnerlik başvurusu için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

HEMEN BAŞVUR

Ayrıcalıklı fiyatlar ve fırsatlar için abone olun!

  • E-posta abonelerine özel fırsatlar
  • Gelen kutunuzu açın ve tasarruf edin
  • Hiçbir fırsatı kaçırmayın

Aklınız kalmasın! Nissacarrental.com’dan ödeme yaparken %100 Güvenli Ödeme Altyapısı 3D Secure / SSL ile Güvence altındasınız. Ödeme yapabileceğiniz kredi kartları : Visa / Master / Amex

GİRİŞ YAP